Gyújtás

Elengedhetetlen, ha gondtalan elindulásra vágyik.

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - gyújtás

Az ajánlataink autójának életkorához igazodnak

Kerülje el a meghibásodásokat a Dacia gyújtásra vonatkozó csomagjainak segítségével, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki.

Ide tartozik a részletes átvizsgálás, az eredeti Dacia alkatrészek használata és a hálózatunk szakértelme.

 

Daciája több, mint 3 éves?
Csökkentse a gyújtásra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Átlagosan 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonság kockáztatása nélkül.

 

*Az eredeti alkatrészekhez képest

Időpont foglalása online

Miben segíthetünk?

További szolgáltatásaink

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - gyújtás

A gyújtógyertyákról, egyszerűen

Egy hibás gyertya esetén a motor környezetszennyezővé és alacsonyabb teljesítményűvé válik amellett, hogy üzemanyag fogyasztása megnő.

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások

Dacia karbantartási csomag

Ismerje meg az Ön igényeire és költségkeretére szabott, választható karbantartási ajánlatokat! Válasszon a karbantartási szolgáltatások közül amelyeket az Önnek megfelelő időpontban végezzük el, az Ön részéről semmilyen további költség nem keletkezik.

Da

Garancia, biztosítás és assistance

A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet