Vezérműszíj

A megfelelő állapotú vezérműszíj rendkívül fontos a motor gond nélküli működéséhez, ezért kiemelt figyelmet kell rá fordítani, mert túlzott kopás esetén bármelyik pillanatban elszakadhat.
A VEZÉRMŰSZÍJRA VONATKOZÓ AJÁNLATAINKAT DACIA AUTÓJÁNAK ÉLETKORÁHOZ IGAZODNAK
A vezérműszíj lehetővé teszi a motor tökéletes szinkronizálását.

Cserélje le 5 évente, illetve 60 000 km és 120 000 km között, így megelőzheti a motorra vonatkozó végleges és káros következményeket. Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket a Dacia vezérműszíjra vonatkozó ajánlataink segítségével, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki. Ide tartozik a részletes átvizsgálás, az eredeti alkatrészek használata és hálózatunk szakértelme.

Daciája több, mint 3 éves? Csökkentse a vezérműszíjre vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Akár 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonság kockáztatása nélkül.

* Az eredeti alkatrészekhez képest.

Miben segíthetünk?


További szolgáltatásaink

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - vezérmű
A vezérműszíjról, egyszerűen
Furcsa, éles zaj hallatszik a autója indításakor? Ne várjon tovább, foglaljon időpontot egy márkakereskedésben.
Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások
Dacia karbantartási csomag
Ismerje meg az ön igényeire és költségkeretére szabott, választható karbantartási ajánlatokat! Válasszon a karbantartási szolgáltatások közül amelyeket az Önnek megfelelő időpontban végezzük el, az Ön részéről semmilyen további költség nem keletkezik.
Dacia - garancia, biztosítás és assistance
Garancia, biztosítás és assistance
A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit.