Lengéscsillapítók

A lengéscsillapítók gondoskodnak az Ön kényelmes és biztonságos utazásáról. Feladatuk, hogy bármilyen útviszonyoknál biztosítják a megfelelő úttartást.

  • Dacia - vevőszolgálat - Lengéscsillapítók

A lengéscsillapítókra vonatkozó ajánlataink igazodnak autója életkorához

A lengéscsillapítók biztosítják az autó biztonságos úttartását. Ne hanyagolja el őket, mert a lengéscsillapítók karbantartása a kényelem és a biztonság záloga.

Ismerje meg a Dacia lengéscsillapítókra vonatkozó ajánlatainkat, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki. A karbantartási ajánlatok minden esetben tartalmazzák az autó teljes-körű átvizsgálását, eredeti, gyári alkatrészek használatát és a Dacia szervizek maximális szakértelmét.

 

 

Daciája több, mint 3 éves?
Csökkentse a lengéscsillapítókra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Akár 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonság kockáztatása nélkül.

 

* Az eredeti alkatrészekhez képest

Időpont foglalása online

Miben segíthetünk?

További szolgáltatásaink

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - fékrendszer

A fékrendszerről, egyszerűen

A fékek megóvása és a gazdaságosabb vezetés érdekében ajánlott, ha a fékezést megelőzve inkább a motorféket használja.

Még több javaslat és praktika
Dacia - vevőszolgálat

Vezessen teljes nyugalomban!

Nem véletlenül választott Daciát. 

Bízza ránk autója karbantartását és javítását – így biztos lehet abban, hogy Daciája minőségi szolgáltatásokban részesül.

Ismerje meg szolgáltatásainkat!
Dacia - garancia, biztosítás és assistance

Garancia, biztosítás és assistance

A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit.

Ismerje meg az összes lehetőséget
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet