LENGÉSCSILLAPÍTÓK

A lengéscsillapítók gondoskodnak az Ön kényelmes és biztonságos utazásáról. Feladatuk, hogy bármilyen útviszonyoknál biztosítják a megfelelő úttartást.
A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRA VONATKOZÓ AJÁNLATAINK IGAZODNAK AUTÓJA ÉLETKORÁHOZ
A lengéscsillapítók biztosítják az autó biztonságos úttartását. Ne hanyagolja el őket, mert a lengéscsillapítók karbantartása a kényelem és a biztonság záloga.

Ismerje meg a Dacia lengéscsillapítókra vonatkozó ajánlatainkat, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki. A karbantartási ajánlatok minden esetben tartalmazzák az autó teljes-körű átvizsgálását, eredeti, gyári alkatrészek használatát és a Dacia szervizek maximális szakértelmét.

Daciája több, mint 3 éves?
Csökkentse a lengéscsillapítókra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Akár 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonság kockáztatása nélkül. 

* Az eredeti alkatrészekhez képest              

MIBEN SEGÍTHETÜNK?


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - fékrendszer
A fékrendszerről, egyszerűen
A fékek megóvása és a gazdaságosabb vezetés érdekében ajánlott, ha a fékezést megelőzve inkább a motorféket használja.
Dacia - vevőszolgálat
Vezessen teljes nyugalomban!
Nem véletlenül választott Daciát.
Bízza ránk autója karbantartását és javítását – így biztos lehet abban, hogy Daciája minőségi szolgáltatásokban részesül.
Dacia - garancia, biztosítás és assistance
Garancia, biztosítás és assistance
A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit.