Új Dacia szerviz

A Daciánál az Ön igényeinek megfelelő szervizcsomagok és karbantartási szolgáltatások széles választékát találja meg, íezáltal a szervizben minden időben és megegyezés szerint történik.

Nowy Serwis Dacii

A Dacia szolgáltatás az Ön igényeihez szabott könnyű és gyors megoldásokat kínál. Takarítson meg időt és dőljön hátra: a Dacia szervizelése igazán szórakoztató lehet!

Mielőtt elhatározza magát ... Győződjön meg az árról

Mielőtt elhatározza magát ... Győződjön meg az árról

Akárcsak a Dacia szervizekben: Csak azért fizet, ami előre egyeztetve lett.

Különbözőek vagyunk, de mindannyian szeretjük ha van választásunk

Különbözőek vagyunk, de mindannyian szeretjük ha van választásunk

Ezért a Daciánál megadjuk Önnek a választás lehetőségét az Ön igényeinek megfelelően.

Alt Image C29

Dacia Shop:

  • Dacia Online szerviz

Online szolgáltatások, átlátható árak, személyre szabott szervizcsomagok. A gépjármű otthagyása nélkül. Nincs stressz és nyugtalanság.

 

  • Átlátható árajánlatok

Mindig csak azt fizeti ki, amiről már előzőleg tudomása volt. Semmi meglepetés. Nincsenek külön díjak vagy rejtett költségek.

 

  • Személyre szabott szervizcsomagok

Az Ön igényeihez és a rendelkezésére álló költségvetéshez igazított szervizcsomagot választhatja. Túlfizetés nélkül. Pontosan azt a szolgáltatást, amelyre a Daciájának szüksége van.

 

  • Szervizidőpontok online foglalása

Megtaláljuk az Ön naptárához tökéletesen illeszkedő dátumot. Nincs várakozási idő. Nincs probléma, mindig az Ön számára megfelelő időben.

Tudjon meg többet

mężczyzna kobieta

Átvizsgálás és szerviz

Fedezze fel a legjobb megoldásainkat.

model samochodu w dłoniach

Szolgáltatási kötelezettségek

Ha ránk bízza a Daciaja szervizelését vagy javíttatását, biztos lehet benne, hogy átlátható ajánlattal és magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk Önt.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet