Dacia LPG: a benzin-LPG kettős üzemű motorokban rejlő gazdaságos előnyök

 Psszt! Hallotta a hírt? A Dacia LPG-vel amellett, hogy versenyképes áron vásárolhatja meg autóját, a mindennapok során is pénzt takaríthat meg. Válassza ezt a megoldást!

Dacia LPG: kifejezetten nagyszerű!

Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás

Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás

Az LPG üzemanyag ára egyértelműen gazdaságosabb a benzinéhez képest! A kilométerenként felhasznált üzemanyag ára a benzinmotorhoz képest akár 30%-kal, alacsonyabb lehet. 

Versenyképes ár

Versenyképes ár

Beleszeretett egy LPG-modellbe? A benzines autóhoz képest csekély felárral, míg a dízelautóhoz képest sokkal alacsonyabb áron szerezheti be, de ugyanannyira kiváló technológiával. Tud ennél jobbat? 

Vonzó fenntartási költségek

Vonzó fenntartási költségek

Az LPG motorok karbantartási költségei már megegyeznek a benzinmotorokéval, ami 50%-os csökkenést jelent az LPG motorok korábbi generációihoz képest. Ezt egészíti ki a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás, ami a fenntartási költségeket igazán vonzóvá varázsolja.

Mit jelent ez konkrétan?

Becsülje meg, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a jövőben – vesse össze, hogy mennyit költene az üzemanyagra az LPG motorokkal és a Dacia egyéb motorjaival.

A Dacia LPG emellett...

Dacia ECO-G: A megbízható technológia

Megbízható technológia

Nincsenek meglepetések
Dacia ECO-G: az egyszerű technológia

Egyszerű technológia

Okos megoldás!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet