Dacia LPG: a benzin-LPG kettős üzemű motorokban rejlő gazdaságos előnyök

 Psszt! Hallotta a hírt? A Dacia LPG-vel amellett, hogy versenyképes áron vásárolhatja meg autóját, a mindennapok során is pénzt takaríthat meg. Válassza ezt a megoldást!

Dacia LPG: kifejezetten nagyszerű!

Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás

Dacia ECO-G: Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás

Az LPG üzemanyag ára egyértelműen gazdaságosabb a benzinéhez képest! A kilométerenként felhasznált üzemanyag ára a benzinmotorhoz képest akár 30%-kal, alacsonyabb lehet. 

Versenyképes ár

Dacia ECO-G: Versenyképes ár

Beleszeretett egy LPG-modellbe? A benzines autóhoz képest csekély felárral, míg a dízelautóhoz képest sokkal alacsonyabb áron szerezheti be, de ugyanannyira kiváló technológiával. Tud ennél jobbat? 

Vonzó fenntartási költségek

Dacia ECO-G: vonzó fenntartási költségek

Az LPG motorok karbantartási költségei már megegyeznek a benzinmotorokéval, ami 50%-os csökkenést jelent az LPG motorok korábbi generációihoz képest. Ezt egészíti ki a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás, ami a fenntartási költségeket igazán vonzóvá varázsolja.

Mit jelent ez konkrétan?

Becsülje meg, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a jövőben – vesse össze, hogy mennyit költene az üzemanyagra az LPG motorokkal és a Dacia egyéb motorjaival.

A Dacia LPG emellett...

Dacia ECO-G: A megbízható technológia

Megbízható technológia

Nincsenek meglepetések
Dacia ECO-G: az egyszerű technológia

Egyszerű technológia

Okos megoldás!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet