Dacia LPG: kettős üzemű, biztonságos motor

Megbízhatóság, biztonság, bizalom, nyugalom... Ígéreteink megtartása érdekében az LPG kettős üzemű motorokat úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítsék a mindennapjait, és minden igényének képesek legyenek megfelelni. Nem pedig fordítva!

Dacia LPG: a 100%-ban megbízható motor

Válassza a gyári átalakítást!

 Dacia ECO-G – gyári átalakítás

Járműveink LPG-átalakítása közvetlenül a szerelőüzemeinkben történik. A cél? Hogy Ön megrendeléseit egyszerűen, azonnal, egyetlen ügyintézőn keresztül intézhesse, mind a garanciára, mint a karbantartásra vonatkozóan. Gyors megoldás... Jó megoldás!

Válassza a Dacia minőségét!

 Dacia ECO-G – Dacia-minőség

Mi mindenre gondoltunk, hogy megkönnyítsük a mindennapjait! A benzinmotorjainkat úgy terveztük meg, hogy LPG-vel is lehessen őket használni, illetve az utasok biztonsága is garantálva legyen – ezt biztosítja a visszacsapó szelep, a 80% feltöltésnél záró szelep, a túlfolyószelep, az elektroszelep és a biztonsági szelep. A váltókapcsolóval bármikor válthat az üzemanyagok között.

 

A Dacia használatának előnyei? A mi LPG-tartályunk 6-szor tartósabb mint a piac többi LPG-tartálya, és ehhez még a csomagtér méretéből sem kell engednie! 

A Dacia garanciája folyamatos nyugalmat biztosít Önnek

 Dacia ECO-G – Dacia garancia

Fontos számunkra a biztonsága és nyugalma! Az LPG technológia minden bizalmunkat élvezi és azt szeretnénk, ha Ön is így érezne. Éppen ezért az autóra 3 évig vagy 100 000 km-ig (amelyik előbb bekövetkezik) garanciát vállalunk, a járműválasztékunk összes többi modelljéhez hasonlóan. 

Dacia LPG: ez mind megvan benne!

 Dacia ECO-G – Az LPG-jármű műszaki ábrája

Az LPG motor specifikus elemei

 1. Töltőnyílások
 2. LPG-tartály
 3. Biztonsági szelep
 4. LPG tápvezeték
 5. LPG-váltókapcsoló/kijelző
 6. Elpárologtató/nyomásszabályzó
 7. Elektromos kábelek
 8. LPG-befecskendezés
 9. Benzinbefecskendezés
 10. LPG-kalkulátor
 11. Benzinkalkulátor

Egy még nagyobb teljesítményű motor a Dacia LPG technológiának köszönhetően

 Dacia ECO-G – a hatékony LPG-motor

10%-kal nagyobb teljesítmény

Változatlanul páratlan vezetési élmény! Az új, 1,0 literes turbó TCe 100 LPG 170 Nm-es nyomatékú motor nagyobb teljesítményre képes, mint az alap benzinmotor (160 Nm).

A Dacia LPG technológiának köszönhetően

 Dacia ECO-G – A gazdaságos technológia

Megfizethető technológia

Gazdaságos
 Dacia ECO-G – Egyszerű technológia

Egyszerű technológia

Okos megoldás!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet