DACIA LPG: KETTŐS ÜZEMŰ, BIZTONSÁGOS MOTOR

Megbízhatóság, biztonság, bizalom, nyugalom... Ígéreteink megtartása érdekében az LPG kettős üzemű motorokat úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítsék a mindennapjait, és minden igényének képesek legyenek megfelelni. Nem pedig fordítva!

DACIA LPG: A 100%-BAN MEGBÍZHATÓ MOTOR

Dacia ECO-G – gyári átalakítás
Válassza a gyári átalakítást!
Járműveink LPG-átalakítása közvetlenül a szerelőüzemeinkben történik. A cél? Hogy Ön megrendeléseit egyszerűen, azonnal, egyetlen ügyintézőn keresztül intézhesse, mind a garanciára, mint a karbantartásra vonatkozóan. Gyors megoldás... Jó megoldás!
 Dacia ECO-G – Dacia-minőség
Válassza a Dacia minőségét!
Mi mindenre gondoltunk, hogy megkönnyítsük a mindennapjait! A benzinmotorjainkat úgy terveztük meg, hogy LPG-vel is lehessen őket használni, illetve az utasok biztonsága is garantálva legyen – ezt biztosítja a visszacsapó szelep, a 80% feltöltésnél záró szelep, a túlfolyószelep, az elektroszelep és a biztonsági szelep. A váltókapcsolóval bármikor válthat az üzemanyagok között.

A Dacia használatának előnyei? A mi LPG-tartályunk 6-szor tartósabb mint a piac többi LPG-tartálya, és ehhez még a csomagtér méretéből sem kell engednie! 
 Dacia ECO-G – Dacia garancia
A Dacia garanciája folyamatos nyugalmat biztosít Önnek
Fontos számunkra a biztonsága és nyugalma! Az LPG technológia minden bizalmunkat élvezi és azt szeretnénk, ha Ön is így érezne. Éppen ezért az autóra 3 évig vagy 100 000 km-ig (amelyik előbb bekövetkezik) garanciát vállalunk, a járműválasztékunk összes többi modelljéhez hasonlóan.      

DACIA LPG: EZ MIND MEGVAN BENNE!

AZ LPG MOTOR SPECIFIKUS ELEMEI
 1. Töltőnyílások
 2. LPG-tartály
 3. Biztonsági szelep
 4. LPG tápvezeték
 5. LPG-váltókapcsoló/kijelző
 6. Elpárologtató/nyomásszabályzó
 7. Elektromos kábelek
 8. LPG-befecskendezés
 9. Benzinbefecskendezés
 10. LPG-kalkulátor
 11. Benzinkalkulátor


EGY MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ MOTOR A DACIA LPG TECHNOLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN

10%-KAL NAGYOBB TELJESÍTMÉNY
Változatlanul páratlan vezetési élmény! Az új, 1,0 literes turbó TCe 100 LPG 170 Nm-es nyomatékú motor nagyobb teljesítményre képes, mint az alap benzinmotor (160 Nm).     

A DACIA LPG TECHNOLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN

 Dacia ECO-G – A gazdaságos technológia
Megfizethető technológia
 Dacia ECO-G – Egyszerű technológia
Egyszerű technológia