MY DACIA

Fedezze fel a személyre szabható felhasználói fiókot! A My Dacia alkalmazásnak köszönhetően egyszerűbbé válhatnak a mindennapjai.
AZ ÖN MY DACIA FIÓKJA
A My Dacia járműve teljes élettartamán keresztül az Ön rendelkezésére áll. A felhasználói felületnek köszönhetően könnyen hozzáférhet járműve alapadataihoz, felszereltségéhez, megtervezheti a karbantartást, megtekintheti szerződéseit, bármikor kapcsolatba kerülhet ügyfélszolgálatunkkal írásban, vagy akár telefonon keresztül is.     

A MY DACIA ELŐNYEI

A My Dacia előnyei
A jármű kezelése
Egy pillanat alatt hozzáférhet szerződéseihez, így nem kell fejben tartani a különböző dátumokat - a My Dacia applikációban minden egy karnyújtásnyira van. Emellett bármikor elérheti járművének legfontosabb adatatait, mint például a részletes felszereltséglistát, a jármű pozícióját vagy a töltöttségi szintet (modellenként eltérhet).
a My Dacia előnyei
Folyamatos rendelkezésre állás
Kérdezne járművével kapcsolatban? Tanácsainkat közvetlenül megtalálja My Dacia applikációban. Időpontot szeretne foglalni? Rögzítse kedvenc márkakereskedését néhány kattintással, így a lehető leggyorsabban felveheti a kapcsolatot, amennyiben szüksége van rá.
My Dacia alkalmazások
Assistance szolgáltatások
Kerüljön velünk kapcsolatba egy kattintással! Tekintse át gyakran ismételt kérdéseinket, hogy azonnal megtalálja kérdésére a választ. Amennyiben egyéb kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, hívja a Dacia Assistance szolgáltatásunkat a 06 80 215 215 telefonszámon (külföldről: +36 1 412 1447) a hét minden napján 0-tól 24 óráig.

ISMERJE MEG AZ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOKAT!

DACIA SPRING: AZ ELEKTROMOS AUTÓK KÖVETKEZŐ SZINTJE
Kapcsolja össze a Dacia Springet a My Dacia mobilalkalmazással és lépjen be az elektromos és online élmények világába!*
földrajzi helymeghatározás
FÖLDRAJZI HELYMEGHATÁROZÁS
A járműve helyzetét bármikor megtekintheti az okostelefonján keresztül.
hatótávolság
HATÓTÁVOLSÁG
A jármű elérhető hatótávolságát és a megtehető utat bármikor megtekintheti.
feltöltés
FELTÖLTÉS
Az akkumulátor töltését akár a távolból is elindíthatja és leállíthatja.
a hőmérséklet előzetes beállítása
A HŐMÉRSÉKLET ELŐZETES BEÁLLÍTÁSA
Bekapcsolhatja a Dacia járműben a klímát vagy a fűtést.

VIRTUÁLIS GARÁZS AZ AUTÓJÁNAK

VEZESSEN GONDTALANUL!
Vigye magával autóját, bármerre is jár!A My Dacia alkalmazást ingyenesen letöltheti az App Store vagy a Google Play áruházból. A járműve párosítását néhány lépéssel elvégezheti, így azonnal elérheti az online funkciókat*, mint például a jármű helyzete, a fennmaradó hatótávolság, karbantartási szerződések és jövőbeni karbantartások ütemezése, vagy a szerződések.

*A csatlakoztatott modelltől függően elérhető funkciók.