Sandero - városi autó

Dacia Sandero

Dacia Sandero akár napi 1700 Ft-ért, 12,25% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 12,37%
kezdő listaár 4 889 000 Ft
Árlista letöltése

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 11,56%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 024 764 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 024 764 Ft, havidíj: 59 038 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 12,37%.

A modern és robusztus városi autó

Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és praktikus tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni. 

  • Az Új Sandero városi autó elölről
  • Sandero – városi autó külső megjelenése, oldalról
  • Sandero – városi autó külső megjelenése, hátulról
  • A Sandero belső kialakítása
  • A Sandero belső kialakítása

Az utastér kényelme

Könnyed utazási élmény

Újratervezett műszerfal - Sandero

Újratervezett műszerfal

Az újragondolt műszerfal leegyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja legfontosabb kezelőszerveit.

Állítható kormány - Sandero

Magasságban és mélységben is állítható kormány

Élvezze az optimális vezetési pozíciót az új, egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek a segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.

Optimális hőkomfort - Sandero

Optimális hőkomfort

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.

Utastér - Sandero

Kényelmes utastér

Elöl nagyobb vállszélesség, hátul nagyobb térdhely - utasterében az utasoknak 100%-os kényelemben lehet részük.

Tárolóhely a középső konzolban - Sandero

Nagy tárolóhelyek

Mobiltelefon, kulcsok, szemüveg, tárca... középső konzolján elérhető számos, könnyedén hozzáférhető tárolóhelynek köszönhetően rendszerezheti a mindennapok során használt tárgyait.

Csomagtér - Sandero

Tágas csomagtér

Nem biztos benne, hogy hány bőrönd fér be? Ne aggódjon! A csomagtér tágas méreteinek köszönhetően könnyedén magával vihet bármennyit. 

Elektromos szervokormány - Sandero

Elektromos szervokormány

Az elektromos szervokormánynak köszönhetően egyszerűbben manőverezhet, illetve biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményben lehet része.

LED fényszórók - Sandero

LED-es tompított fényszórók

Besötétedett? LED-es tompított fényszórói automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka. Elkezdett esni az eső? Semmi gond, hiszen az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolódnak.

Automata Dacia Kártya - Sandero

Automata Dacia Kártya

Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja az autóját.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero

MEDIA NAV*

A beépített okostelefon-tükrözés funkció segítségével a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

Media Display multimédiás rendszer - Sandero

Media Display*

Az okostelefon-tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

Dacia Media Control Sandero

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

Fedezze fel az alkalmazást - Dacia AR

Dacia AR AP QR code

Szórakoztató és könnyen használható

Egy alkalmazás amellyel felfedezheti Dacia modell palettánkat...

a kiterjesztett valóságban!

A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

 

Az alkalmazás letöltéséhez:

  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak

MÉRETEK

Az optimális méretű városi autó

Első Sandero méretek
A Sandero oldalsó méretei
Hátsó Sandero méretek

Verziók

Válassza ki a stílusának megfelelőt! Sandero

Essential

Essential

  • Benzin
kezdő listaár 4 889 000 Ft
Expression

Expression

  • Benzin
  • LPG
kezdő listaár 5 359 000 Ft

Dacia Sandero részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 08. 01. és 2022. 08. 10. között Dacia Sandero Essential SCe 65 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 09. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 1700,- Ft-os napidíj, 51 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 4 889 000 Ft bruttó vételár, 2 248 940 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 11,45% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 640 060,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 919 701,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 559 761,-Ft. 
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 11,56%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 024 764 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 024 764 Ft, havidíj: 59 038 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 12,37%.
A THM meghatározása a 2022. 07. 28. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

Ezek is tetszeni fognak...

SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 5 969 000 Ft
LOGAN
LOGAN
kezdő listaár 5 119 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet