LIMITÁLT SZÉRIA

Duster 15th Celebration

 • Dacia Duster anniversary

Felkészülve a legújabb kalandokra – Duster

Ünnepelje velünk a megújult Dacia 15. születésnapját!

Dizájn

A kalandokra tervezett terepjáró

A határozott megjelenésű Dacia Duster karakteres kialakítása, mind a városban, mind a járatlan ösvényeken felejthetetlen kalandokat biztosít!

 • Duster - narancssárga terepjáró
 • Duster - Külső megjelenés
 • Duster - Hátsó fényszórók
 • Duster - Első fényszórók
 • Dacia Duster – Külső megjelenés
 • Dacia Duster - Felnik
 • Dacia DUSTER - terepjáró
 • Narancssárga Dacia Duster

Felszereltség

A szabadság érzése - bármilyen terepen

A modern és robusztus Új Duster a legsokoldalúbb terepjáróként minden kalandjukra elkíséri utasait.

Duster automata Dacia Kártya

Automata Dacia Kártya

Az „Üdvözlő fény” funkció távolról felvillantja a fényszórókat, így könnyedén megtalálja leparkolt autóját, majd azt kulcs előkeresése nélkül nyithatja és indíthatja el.

 

Verziótól függően.

Dacia Duster Elektromos ablakemelők

Elektromos ablakemelők

Az első és hátsó elektromos ablakemelők az utasok kényelmét szolgálják. A sofőr egyetlen gombnyomásra húzhatja le- vagy fel a saját ablakát.

 

Verziótól függően.

Duster utastér - Automata klímaberendezés

Automata klímaberendezés

Az automata klímaberendezésnek köszönhetően a Duster utasterében mindig kellemes környezet várja.

 

Verziótól függően.

 

Duster – utastér

Vezetőoldali beállítások

A kiváló kényelem érdekében a vezetőoldali ülés magassága és deréktámasza, illetve a kormány magassága és mélysége is állítható.

 

Verziótól függően.

 • Duster - Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Emelkedőn elindulást segítő rendszer és lejtmeneti fékező rendszer

Teljes biztonságban indulhat el az autóval az emelkedőn elindulást segítő rendszernek köszönhetően. Az autó néhány másodpercig mozdulatlan marad a fékpedál felengedése után is, így nyugodtan indulhat el vele. A meredek lejtőkön való haladás során a rendszer lassú és folyamatos sebességet biztosít, így kerülve el az autó megcsúszását.

Verziótól függően.

Duster utastér - Multi-view kamera

Multi-view kamera

A Multi-view kamerának köszönhetően teljes nyugalomban manőverezhet! A képet hátramenetbe kapcsolással, illetve gombnyomásra jelenítheti meg.

 

Verziótól függően.

Duster - Elektromos szervokormány

Elektromos szervokormány

Tökéletes manőverezés mind városban, mind terepen. A Duster minden körülmények között megállja a helyét, így utazásait kellemes élménnyé varázsolja.

MEDIA NAV Evolution Dacia

MEDIA NAV Evolution

A MEDIA NAV Evolution rendszerhez könnyedén hozzáférhet a nagy érintőképernyőn, illetve a kormány mögött található vezérlők segítségével. Bluetooth® telefonkihangosító, digitális (DAB) rádió és zenehallgatás audiostreaminggel, USB- és Jack-csatlakozók... Az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM segítségével okostelefonját egy kábellel az USB-hez csatlakoztathatja, így a Duster érintőképernyőjén egyszerűen megnyithatja az okostelefon alkalmazásait. És akkor még nem is említettük a műszerfalban található két magassugárzót. Ebben az autóban mindent megtalál!

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dacia Plug&Radio

Dacia Plug&Radio

A Dacia Plug&Radio multimédia rendszer digitális (DAB) rádiót, Bluetooth® telefonkihangosítást, audiostreaminget, illetve műszerfalba épített Jack- és USB-csatlakozókat biztosít. A rendszert a kormányon található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Duster - hátsó, 12 V-os csatlakozó

Hátsó, 12 V-os csatlakozó

A hátsó, 12 V-os csatlakozó segítségével az utasok az autóban feltölthetik készülékeiket.

 

Verziótól függően.

Dacia Duster Könyöktámasz a vezetőülésen

Könyöktámasz a vezetőülésen

A kényelmes vezetés jegyében a Duster vezetőülésén egy könyöktámasz segíti Önt a vezetésben.

 

Verziótól függően.

Kényelem

Hatalmas beltér és kényelem

A tágas belső térnek és a számos tárolóhelynek köszönhetően a Duster kellemessé varázsolja minden utazását, bármilyen útviszonyok között is vezessen.

 • Dusterutastér - Tárolási megoldások

Még több tárolóhely. Még több kényelem.

A vezetőoldali ülés kényelme elsődleges szempont. A Dusterben ülve az ülést és a kormányt is beállíthatja, az első utasoldali ülés előtti, tágas kesztyűtartónak köszönhetően pedig a fontosabb dolgokat útközben is kéznél tarthatja.

 • Narancssárga Dacia Duster terepjáró

Úton a kaland felé

Hegyre fel, lejtőn le vagy csak úgy előre haladni - mi sem egyszerűbb! A megemelt hasmagasságnak, a robusztus alváznak és a 4x4 hajtásképletnek köszönhetően az Új Duster bárhová elviszi Önt. Ezzel a biztonságos és masszív terepjáróval bármilyen kalandra útnak indulhat!

Biztonság

Kivételes biztonság

Az Új Duster aktív és passzív biztonsági felszereltségeivel biztosítja utazásait.

Duster biztonság - Légzsákok

Utasvédelem

Az Új Duster megerősített karosszériával, első és oldalsó légzsákokkal, a gyermekülésekhez kialakított Isofix rögzítőrendszerrel és állítható magasságú fejtámlákkal várja Önt.

Duster kormány - Tempomat

Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó

Az Új Dusterben rendkívül egyszerűen tarthatja meg utazósebességét, illetve beállíthat egy olyan sebességhatárt is, amelyet nem szeretne átlépni! A Tempomat sebességszabályozó rendszernek köszönhetően utazásai páratlan nyugalomban telhetnek!

Duster - Holttérfigyelő rendszer

Vezetéstámogató rendszerek és holttérfigyelő rendszer

A vészfékrásegítővel kiegészített ABS rendszer, továbbá az ESC dinamikus menetstabilizátor és a kipörgésgátló hatékony fékezést, illetve stabil gépjárművet biztosítanak. A holttérfigyelő rendszernek köszönhetően (verziótól függően) a Duster fényjelzéssel figyelmezteti, ha a holttérben egy autót érzékel.

Duster - légzsákok

Légzsákok és Isofix ülések

Az Új Duster 6 légzsákkal van felszerelve: 2 első és 2 oldalsó légzsákkal, valamint 2 függönylégzsákkal. Az Isofix rendszernek köszönhetően pedig a gyermekek teljes biztonságban ülhetnek a hátsó szélső üléseken.

Méretek

Optimális méretek

A 4x2 vagy 4x4 hajtásképlettel is választható Duster modern és robusztus vonalai az autó terepjárós jellegét emelik ki.

Duster - Első méretek
Duster - Oldalsó méretek
Duster - Hátsó méretek

Duster vegyes fogyasztás l/100 km: 4,8 - 8,4; CO2-kibocsátás g/km: 126 - 147. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A képek illusztrációk.

Márkakereskedéskeresése

Egyetlen kattintással megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedést!

vagy
miniDealocMap

EZEK IS TETSZENI FOGNAK…

Új Duster
Új Duster
Kezdő listaár 3 999 000 Ft
ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
Kezdő listaár 4 619 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet