Nouveau Dacia Duster SUV

Dacia Duster#GoDuster

Kezdő listaár 3 599 000 Ft

LIMITÁLT SZÉRIA

Duster 15th Celebration

Alt Image C29

Felkészülve a legújabb kalandokra – Duster

Ünnepelje velünk a megújult Dacia 15. születésnapját! Ráadásul Duster LPG-modelljeink mellé most 200 000 Ft értékű MOL LPG ajándékkártyát adunk!**

Dizájn

A kalandokra tervezett terepjáró

A határozott megjelenésű Dacia Duster karakteres kialakítása, mind a városban, mind a járatlan ösvényeken felejthetetlen kalandokat biztosít!

 • Duster - narancssárga terepjáró
 • Duster - Külső megjelenés
 • Duster - Hátsó fényszórók
 • Duster - Első fényszórók
 • Dacia Duster – Külső megjelenés
 • Dacia Duster - Felnik
 • Dacia DUSTER - terepjáró
 • Narancssárga Dacia Duster

Felszereltség

A szabadság érzése - bármilyen terepen

A modern és robusztus Duster a legsokoldalúbb terepjáróként számos kalandra invitálja utasait.

Duster – Automata Dacia Kártya

Automata Dacia Kártya

Az „Üdvözlő fény” funkció távolról felvillantja a fényszórókat, így Ön könnyedén megtalálja a leparkolt autóját, majd azt kulcs használata nélkül nyithatja és indíthatja el.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dacia Duster - Elektromos ablakemelők

Elektromos ablakemelők

Az elöl és hátul beépített elektromos ablakemelők az utasok kényelmét szolgálják. A sofőr egyetlen gombnyomással húzhatja le- vagy fel a saját ablakát.

 

Elérhetősége verziótól függ. 

Duster utastér - Automata klímaberendezés

Automata klímaberendezés

Az automata klímaberendezésnek köszönhetően a Duster utasterében mindig kellemes környezet várja.

 

Elérhetősége verziótól függ.

 

Duster - utastér

Vezetőoldali beállítások

A legkiválóbb kényelem érdekében a vezetőoldali ülés magassága és deréktámasza, illetve a kormány magassága és mélysége is állítható.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Duster - Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Emelkedőn elindulást segítő rendszer és lejtmeneti fékező rendszer

Teljes biztonságban indulhat el az autóval az emelkedőn elindulást segítő rendszernek köszönhetően. Az autó néhány másodpercig mozdulatlan marad a fékpedál felengedése után is, így nyugodtan indulhat el vele. A meredek lejtőkön való haladás során a rendszer lassú és folyamatos sebességet biztosít, így kerülve el az autó megcsúszását.

Elérhetősége verziótól függ.

Duster utastér - Multi-view kamera

360°-os kamera

A Multi-view kamerának köszönhetően teljes nyugalomban manőverezhet! A képet hátramenetbe kapcsolással, illetve gombnyomásra jelenítheti meg.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Duster - Elektromos szervokormány

Elektromos szervokormány

Tökéletes manőverezés mind városban, mind terepen. A Duster minden körülmények között megállja a helyét, így utazásait kellemes élménnyé varázsolja.

MEDIA NAV Evolution Dacia

MEDIA NAV Evolution

A MEDIA NAV Evolution rendszerhez könnyedén hozzáférhet a nagy érintőképernyőn, illetve a kormány mögött található vezérlők segítségével. Bluetooth® telefonkihangosító, digitális (DAB) rádió és zenehallgatás audiostreaminggel, USB- és Jack-csatlakozók... Az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM segítségével okostelefonját egy kábellel az USB-hez csatlakoztathatja, így a Duster érintőképernyőjén egyszerűen megnyithatja az okostelefon alkalmazásait. És akkor még nem is említettük a műszerfalban található két magassugárzót. Ebben az autóban mindent megtalál!

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dacia Plug&Radio

Dacia Plug&Radio

A Dacia Plug&Radio multimédia rendszer digitális (DAB) rádiót, Bluetooth® telefonkihangosítást, audiostreaminget, illetve műszerfalba épített Jack- és USB-csatlakozókat biztosít. A rendszert a kormányon található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Duster - Hátsó, 12 V-os csatlakozó

Hátsó, 12 V-os csatlakozó

A hátsó, 12 V-os csatlakozó segítségével az utasok az autóban feltölthetik készülékeiket.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dacia Duster - Könyöktámasz a vezetőülésen

Könyöktámasz a vezetőülésen

A kényelmes vezetés jegyében a Dusterben a vezetőülésen egy könyöktámasz segíti Önt a vezetésben.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Kényelem

Hatalmas beltér és kényelem

A tágas belső térnek és a számos tárolóhelynek köszönhetően a Duster kellemessé varázsolja minden utazását, bármilyen útviszonyok között is vezessen.

Duster utastér - Tárolási megoldások

Még több tárolóhely. Még több kényelem.

A vezetőoldali ülés kényelme elsődleges szempont. A Dusterben ülve az ülést és a kormányt is beállíthatja, az első utasoldali ülés előtti, tágas kesztyűtartónak köszönhetően pedig a fontosabb dolgokat útközben is kéznél tarthatja.

Dacia terepjáró - narancssárga Duster

Úton a kaland felé

Emelkedőn felkapaszkodni, lejtőn gurulni, előre haladni - mi sem egyszerűbb! A megemelt hasmagasságnak, a robusztus alváznak és a 4x4 üzemmódnak köszönhetően a Duster bárhová elviszi Önt. Ezzel a biztonságos és szilárd terepjáróval bármilyen kalandra útnak indulhat!

Biztonság

Kivételes biztonság

A Duster aktív és passzív biztonsági felszereltségeivel biztosítja utazásait.

Duster biztonság - Légzsákok

Utasvédelem

A Duster megerősített karosszériával, első és oldalsó légzsákokkal, a gyermekülésekhez kialakított Isofix rögzítőrendszerrel és állítható magasságú fejtámlákkal várja Önt.

A Duster kormánya - Sebességszabályozó

Sebességszabályozó és –korlátozó

A Dusterben rendkívül egyszerűen tarthatja meg utazási sebességét, illetve beállíthat egy olyan végsebességet is, amelyet nem szeretne túllépni! A sebességszabályozó rendszernek köszönhetően utazásai páratlan nyugalomban telhetnek!

Duster - Holttérfigyelő rendszer

Vezetéstámogató rendszerek és holttérfigyelő rendszer

A vészfékrásegítővel kiegészített ABS rendszer, továbbá az ESC dinamikus menetstabilizátor és a kipörgésgátló hatékony fékezést, illetve stabil gépjárművet biztosítanak. A holttérfigyelő rendszernek köszönhetően (verziótól függően) a Duster fényjelzéssel figyelmezteti, ha a holttérben egy autót érzékel .

Duster - Légzsákok

Légzsákok és Isofix ülések

A Duster 6 légzsákkal van felszerelve: 2 első és 2 oldalsó légzsákkal valamint 2 függönylégzsákkal. Hátul pedig az Isofix rendszernek köszönhetően teljes biztonságban ülhetnek a gyermekek a szélső üléseken.

Méretek

Optimális méretek

A 4x2 vagy 4x4 hajtásképlettel is választható Duster modern és robusztus vonalai az autó terepjárós jellegét emelik ki.

Duster - első méretek
Duster - oldalsó méretek
Duster - hátsó méretek

Dacia Duster

Ismerje meg a különböző verziókat

 • Access

  Access

  Kezdő listaár 3 599 000 Ft
  • Vezető- és utasoldali frontlégzsák
  • Vészfékrásegítő rendszer
  • ISOFIX rögzítés a hátsó szélső üléseken
  • ESP emelkedőn elindulást segítő rendszerrel
  • ...
 • Essential

  Essential

  Kezdő listaár 4 099 000 Ft
  • Hosszanti tetősín (fekete)
  • FIDJI dísztárcsa
  • R&GO Mp3 DAB rádió USB, Jack csatlakozó, Bluetooth® kihangosítóval 4 hangszóróval
  • Magasságban állítható vezetőülés
  • ...
 • Comfort

  Comfort

  Kezdő listaár 4 949 000 Ft
  • Manuális klímaberendezés
  • Ködfényszórók
  • Bőrhatású kormány
  • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
  • ...
 • SL20

  SL20

  Kezdő listaár 4 749 000 Ft
 • Prestige

  Prestige

  Kezdő listaár 4 949 000 Ft
  • Holttérfigyelő
  • Tolatókamera
  • MALDIVE keréktárcsa dizájn

Dacia Duster részletesen

A finanszírozási ajánlat a 2020. 09. 01. után megkötött szerződésekre érvényes személygépjárművek esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 4,81%, típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 25%, futamidő: maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 35%, THM: fix 4,99%, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A feltüntetett napidíj 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A kiemelt ajánlatban szereplő 1000 Ft napidíj 3 599 000 Ft bruttó vételár, 45% kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25 % kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes. A kamat összege: 287 931 Ft, a finanszírozás teljes összege 1 979 450 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 267 381 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 899 750 Ft. Reprezentatív példa: finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 449 603 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 449 603 Ft, havidíj: 41 481 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 500 000, THM: 4,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.

 

**A magyarországi Dacia Márkakereskedéseknél eladott első 100 db Dacia Duster TCe 100 LPG 200.000 Ft értékű MOL Gift Card ajándékkártyával, a MOL általános szerződési feltételei szerint. Dacia Duster vegyes fogyasztás l /100 km: 4 ,9 – 8 ,2; CO2-kibocsátás g/km 128 - 153. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Dacia Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Márkakereskedéskeresése

Egyetlen kattintással megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedést!

vagy
miniDealocMap

Ismerje meg további modelljeinket!

Sandero
Sandero
Kezdő listaár 2 949 000 Ft
Lodgy
Lodgy
Kezdő listaár 5 149 000 Ft
Dokker
Dokker
Kezdő listaár 4 399 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet