Dacia Duster SUV

Duster

kedvezményes kezdőár

6 499 000 Ft-tól
Elérhető FIX 0% THM-mel, maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is.*

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.399.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.399.000,-Ft,THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.      

Válasszon készleten lévő modelljeink közül most kiemelt kedvezménnyel, 5 év garanciával!
Elérhető FIX 0% THM-mel, maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is.*     

A megbízható SUV

A Dacia Duster egy igazi kalandor, amely a Dacia emblematikus családi SUV modelljeként minden kalandjára elkíséri Önt.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MULTIMÉDIA

2 EGYEDI MULTIMÉDIA RENDSZER

Media Nav - Új Duster
Media Nav*
Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.
Media Display - Új Duster
Media Display*
A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti a Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

*Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

Duster oktatóvideók
Fedezze fel a Dacia Duster nyújtotta lehetőségeket és tekintse meg oktatóvideóinkat!

AZ UTASTÉR KÉNYELME

KÉNYELEM BÁRMILYEN TEREPEN

FUNKCIÓK
Nagy központi kijelző - Új Duster
8"-os nagyméretű érintőképernyő
A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely könnyebbé teszi az adatok leolvasását és használatát.
Ergonomikusan kialakított középső konzol - Új Duster
Ergonomikusan kialakított középkonzol
A rendszerezés még egyszerűbbé válik az első és hátsó ajtózsebeknek, továbbá a pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően.
Automata klímaberendezés - Új Duster
Automata klímaberendezés
Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!
TECHNOLÓGIA
Multi-view kamera - Új Duster
Multi-view kamera
A Multi-view kamerarendszer 4 (első, hátsó és 2 oldalsó) kamerájának köszönhetően még pontosabban manőverezhet. Amikor parkolásba kezd, a rendszer hátramenetben automatikusan működésbe lép, de ez a funkció bármikor manuálisan is bekapcsolható.
Okostelefon-tükrözés - Új Duster
Okostelefon-tükrözés
Telefonhívás, GPS-útvonal indítása, kedvenc lejátszási lista meghallgatása... Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefonját, és a kedvenc alkalmazásai megjelennek a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén.
Automata Dacia Kártya - Új Duster
Automata Dacia Kártya
Nincs szabad keze? Nem probléma! Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja Dacia Dusterét.

*Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

SOKOLDALÚSÁG
4x4 Monitor - Új Duster
4x4 Monitor*
A multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén keresztül hozzáférhet minden, a Dacia Duster vezetését egyszerűsítő információhoz: oldaldőlés, bólintási szögek, iránytű, magasságmérő és adaptív lejtmeneti fékező rendszer.
Hasmagasság - Új Duster
214 mm-es hasmagasság
Készen áll egy új kalandra? A Dacia Duster bármilyen terepen kiválóan teljesít, a 214 mm-es hasmagasságának köszönhetően pedig akár a járatlan ösvényekre is bemerészkedhet vele.
Gumiabroncsok - Új Duster
Négyévszakos gumiabroncsok*
Sáros utak? Havas út? Nehéz terep? Ne aggódjon! A kiváló tapadást biztosító abroncsoknak köszönhetően semmi nem állhat a Dacia Duster útjába.

* Elérhető a 4x4 verziókon.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (a második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A NYUGODT VEZETÉST BIZTOSÍTÓ SUV


MÉRETEK

AZ OPTIMÁLIS MÉRETŰ SUV


A Dacia Duster részletesen

*A feltüntetett 6 499 000 Ft-os indulóár Duster Expression TCe 90 modellekre érvényes, készletről történő megrendelés esetén, a 2024. május 1. és május 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

 *Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint 24-36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 0,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.Az akció új, Dacia Duster személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. április 1-től visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.399.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.399.000,-Ft,THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 


Duster Expression TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1-6,2; CO2-kibocsátás g/km: 138-140. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Sandero Stepway
Jogger