Dacia Duster SUV

Új Duster

A PÁRATLANUL SOKOLDALÚ SUV!

kezdő listaár

5 799 000 Ft

Új Dacia Duster Essential TCe 90 akár napi 2100 Ft-ért, 16,68% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 17,05%

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 15,63%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 404 586 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 404 586 Ft, havidíj: 67 119 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 17,05%.

A PÁRATLANUL SOKOLDALÚ SUV!

Az Új Dacia Duster egy igazi kalandor, amely a Dacia emblematikus családi SUV modelljeként minden kalandjára elkíséri Önt. 
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MULTIMÉDIA

2 EGYEDI MULTIMÉDIA RENDSZER

Media Nav - Új Duster
Media Nav*
Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.
Media Display - Új Duster
Media Display*
A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

*  Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.


AZ UTASTÉR KÉNYELME

KÉNYELEM BÁRMILYEN TEREPEN

FUNKCIÓK
Nagy központi kijelző - Új Duster
8"-os nagyméretű érintőképernyő
A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely megkönnyíti az adatok leolvasását és használatát. 
Ergonomikusan kialakított középső konzol - Új Duster
Ergonomikusan kialakított középkonzol
A rendszerezés még könnyebbé válik az elöl és akár hátul is elérhető 2-2 db, továbbá pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően.      
Automata klímaberendezés - Új Duster
Automata klímaberendezés
Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!     
TECHNOLÓGIA
Multi-view kamera - Új Duster
Multi-view kamera
A Multi-view kamerarendszer 4 (első, hátsó és 2 oldalsó) kamerájának köszönhetően még pontosabban manőverezhet. Amikor parkolásba kezd, a rendszer hátramenetben automatikusan működésbe lép, de ez a funkció bármikor manuálisan is bekapcsolható.
Okostelefon-tükrözés - Új Duster
Okostelefon-tükrözés
Telefonhívás, GPS-útvonal indítása, kedvenc lejátszási lista meghallgatása... Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefonját, és a kedvenc alkalmazásai megjelennek a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén.  .
Automata Dacia Kártya - Új Duster
Automata Dacia Kártya
Nincs szabad keze? Nem probléma! Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja Új Dacia Dusterét.

*  Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

SOKOLDALÚSÁG
4x4 Monitor - Új Duster
4x4 Monitor*
A multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén keresztül hozzáférhet minden, az Új Dacia Duster vezetését egyszerűsítő információhoz: oldaldőlés, bólintási szögek, iránytű, magasságmérő és adaptív lejtmeneti fékező rendszer.
Hasmagasság - Új Duster
214 mm-es hasmagasság
Készen áll egy új kalandra? Az Új Dacia Duster bármilyen terepen kiválóan teljesít, a 214 mm-es hasmagasságának köszönhetően pedig akár a járatlan ösvényekre is bemerészkedhet vele.
Gumiabroncsok - Új Duster
Négyévszakos gumiabroncsok*
 Sáros utak? Havas út? Nehéz terep? Ne aggódjon! A kiváló tapadást biztosító abroncsoknak köszönhetően semmi nem állhat az Új Dacia Duster útjába.      

* Elérhető a 4x4 verziókon.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A NYUGODT VEZETÉST BIZTOSÍTÓ SUV


MÉRETEK

AZ OPTIMÁLIS MÉRETŰ SUV


Az Új Dacia Duster részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 09. 20. és 2022. 10. 10. között Dacia Duster Essential TCe 90 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 11. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 2100,- Ft-os napidíj, 63 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 5 799 000 Ft bruttó vételár, 2 899 500 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 15,31% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 899 500,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 402 710,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 4 302 210,-Ft.
A THM meghatározása a 2022. 09. 19. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. ** Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Új Sandero Stepway