Dacia Duster SUV

Új Duster

kezdő akciós listaár**

6 099 000 Ft
Vállalkozásához válasszon Dacia Dustert Euró finanszírozással, FIX 2,9% THM-mel!*
Euró finanszírozási ajánlat FIX THM 2,9%
Érintett modellek:Dacia Duster, Dacia Sandero
Finanszírozási forma:nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör:egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
Devizanem:EUR
Kamatozás:rögzített (FIX)
Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén:50% bruttó vételárra vetítve
Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén:60% bruttó vételárra vetítve
Futamidő:24-36 hó
Akció időtartama:2023. március 1-től visszavonásig
     THM:     fix 2,9%

A megbízható SUV

Az Új Dacia Duster egy igazi kalandor, amely a Dacia emblematikus családi SUV modelljeként minden kalandjára elkíséri Önt. 
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MULTIMÉDIA

2 EGYEDI MULTIMÉDIA RENDSZER

Media Nav - Új Duster
Media Nav*
Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.
Media Display - Új Duster
Media Display*
A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

*  Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.


AZ UTASTÉR KÉNYELME

KÉNYELEM BÁRMILYEN TEREPEN

FUNKCIÓK
Nagy központi kijelző - Új Duster
8"-os nagyméretű érintőképernyő
A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely könnyebbé teszi az adatok leolvasását és használatát. 
Ergonomikusan kialakított középső konzol - Új Duster
Ergonomikusan kialakított középkonzol
A rendszerezés még egyszerűbbé válik az első és hátsó ajtózsebeknek, továbbá a pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően.      
Automata klímaberendezés - Új Duster
Automata klímaberendezés
Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!     
TECHNOLÓGIA
Multi-view kamera - Új Duster
Multi-view kamera
A Multi-view kamerarendszer 4 (első, hátsó és 2 oldalsó) kamerájának köszönhetően még pontosabban manőverezhet. Amikor parkolásba kezd, a rendszer hátramenetben automatikusan működésbe lép, de ez a funkció bármikor manuálisan is bekapcsolható.
Okostelefon-tükrözés - Új Duster
Okostelefon-tükrözés
Telefonhívás, GPS-útvonal indítása, kedvenc lejátszási lista meghallgatása... Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefonját, és a kedvenc alkalmazásai megjelennek a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén.
Automata Dacia Kártya - Új Duster
Automata Dacia Kártya
Nincs szabad keze? Nem probléma! Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja Új Dacia Dusterét.

*  Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

SOKOLDALÚSÁG
4x4 Monitor - Új Duster
4x4 Monitor*
A multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén keresztül hozzáférhet minden, az Új Dacia Duster vezetését egyszerűsítő információhoz: oldaldőlés, bólintási szögek, iránytű, magasságmérő és adaptív lejtmeneti fékező rendszer.
Hasmagasság - Új Duster
214 mm-es hasmagasság
Készen áll egy új kalandra? Az Új Dacia Duster bármilyen terepen kiválóan teljesít, a 214 mm-es hasmagasságának köszönhetően pedig akár a járatlan ösvényekre is bemerészkedhet vele.
Gumiabroncsok - Új Duster
Négyévszakos gumiabroncsok*
 Sáros utak? Havas út? Nehéz terep? Ne aggódjon! A kiváló tapadást biztosító abroncsoknak köszönhetően semmi nem állhat az Új Dacia Duster útjába.      

* Elérhető a 4x4 verziókon.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (a második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A NYUGODT VEZETÉST BIZTOSÍTÓ SUV


MÉRETEK

AZ OPTIMÁLIS MÉRETŰ SUV


Az Új Dacia Duster részletesen

*A finanszírozási ajánlat 2023. március 1. után Dacia Sandero, Sandero Stepway, és Duster modellek esetén, kizárólag vállalkozások részére érhető el, és 2023. 04. 30-ig, vagy visszavonásig érvényes. Finanszírozási feltételek: kamat típusa: rögzített, devizanem: euró, önerő: minimum 50%, futamidő: 24-36 hó, konstrukció: zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing. A FIX 2,9 % THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, annak értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A Moblize Financial Services finanszírozást az Euroleasing Zrt. nyújta. Euró finanszírozást csak euró árbevétellel rendelkező vállalkozás igényelhet. Euró finanszírozás esetén a finanszírozás nyilvántartása és a havi törlesztés euróban történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. Az euró és a forintegyenértékes konstrukciókra az Euroleasing Zrt. általános szerződési feltételei irányadóak. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.

**A 2022-es árak 2023.03.01. és 2023.03.31. között megrendelt, meghatározott Duster gépjárművekre érvényesek, visszavonásig. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!

Új Dacia Duster vegyes fogyasztás l/100 km: 4,9 – 7,0 CO2-kibocsátás g/km: 125 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Sandero Stepway
Sandero