Dacia Duster SUV

Új Duster

kezdő akciós listaár

5 969 000 Ft

A megbízható SUV

Az Új Dacia Duster egy igazi kalandor, amely a Dacia emblematikus családi SUV modelljeként minden kalandjára elkíséri Önt. 
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MULTIMÉDIA

2 EGYEDI MULTIMÉDIA RENDSZER

Media Nav - Új Duster
Media Nav*
Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.
Media Display - Új Duster
Media Display*
A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

*  Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.


AZ UTASTÉR KÉNYELME

KÉNYELEM BÁRMILYEN TEREPEN

FUNKCIÓK
Nagy központi kijelző - Új Duster
8"-os nagyméretű érintőképernyő
A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely könnyebbé teszi az adatok leolvasását és használatát. 
Ergonomikusan kialakított középső konzol - Új Duster
Ergonomikusan kialakított középkonzol
A rendszerezés még egyszerűbbé válik az első és hátsó ajtózsebeknek, továbbá a pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően.      
Automata klímaberendezés - Új Duster
Automata klímaberendezés
Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!     
TECHNOLÓGIA
Multi-view kamera - Új Duster
Multi-view kamera
A Multi-view kamerarendszer 4 (első, hátsó és 2 oldalsó) kamerájának köszönhetően még pontosabban manőverezhet. Amikor parkolásba kezd, a rendszer hátramenetben automatikusan működésbe lép, de ez a funkció bármikor manuálisan is bekapcsolható.
Okostelefon-tükrözés - Új Duster
Okostelefon-tükrözés
Telefonhívás, GPS-útvonal indítása, kedvenc lejátszási lista meghallgatása... Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefonját, és a kedvenc alkalmazásai megjelennek a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén.
Automata Dacia Kártya - Új Duster
Automata Dacia Kártya
Nincs szabad keze? Nem probléma! Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja Új Dacia Dusterét.

*  Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

SOKOLDALÚSÁG
4x4 Monitor - Új Duster
4x4 Monitor*
A multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén keresztül hozzáférhet minden, az Új Dacia Duster vezetését egyszerűsítő információhoz: oldaldőlés, bólintási szögek, iránytű, magasságmérő és adaptív lejtmeneti fékező rendszer.
Hasmagasság - Új Duster
214 mm-es hasmagasság
Készen áll egy új kalandra? Az Új Dacia Duster bármilyen terepen kiválóan teljesít, a 214 mm-es hasmagasságának köszönhetően pedig akár a járatlan ösvényekre is bemerészkedhet vele.
Gumiabroncsok - Új Duster
Négyévszakos gumiabroncsok*
 Sáros utak? Havas út? Nehéz terep? Ne aggódjon! A kiváló tapadást biztosító abroncsoknak köszönhetően semmi nem állhat az Új Dacia Duster útjába.      

* Elérhető a 4x4 verziókon.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (a második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A NYUGODT VEZETÉST BIZTOSÍTÓ SUV


MÉRETEK

AZ OPTIMÁLIS MÉRETŰ SUV


Az Új Dacia Duster részletesen

*Az ajánlat a 2023. január 1. és február 28 között megrendelt és átadott Duster modellekre érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Új Dacia Duster vegyes fogyasztás l/100 km: 4,9 – 7,0 CO2-kibocsátás g/km: 125 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Sandero Stepway
Sandero